Меню

Колекции

Игрален комплект Взрив в Пещерата Thomas & Friends Cave Collaps от серията TrackMaster, GDV43

Каталожен №: 15-GDV43

Модел GDV43 Thomas & Friends TrackMaster Cave Collaps set. Подходящо за деца над 3 год.
  Тази игра възпроизвежда епизодите на Thomas & Friends: Digs & Discoveries от сезон 23 на телевизионното шоу Томас и приятели.
  Томас е готов да копае в пещерата и си партнира с новия си приятел Дарси копача, за да свърши работата. Завъртете коляновия вал, за да качите Томас на асансьора до мини шахтата. Когато стигне до върха, той се спуска отгоре върху Дарси! Моторизираният двигател на Thomas се вози над Дарси и захранва копача заедно с него. Въртящото се приспособление за копаене на Дарси избутва камъните, които падат върху релсите докато двойката се движи през разрушената пещера! Камъните се освобождават, когато децата завъртят манивелата на мините. Томас и Дарси правят динамично, копаещо дуо ... и децата контролират действието!
*Включва моторизиран влак на Томас, копачa Дарси, задвижван от Томас, функция за ръчно задвижване на шахтата, валуни и пълно разположение на коловоза
*Томас се приземява и се вози на копача на Дарси
*Дарси има въртящ се прикачен механизъм, който се задвижва от моторизиран Томас и избива камъни от пистата
*Ръчната манивела може да се използва за извеждане на Томас до върха на мината и за освобождаване на камъните, падащи каскадно надолу.
* Влакчетата са съвместими с повечето писти TrackMaster
Батерии: 2 ААА 
Barcode: 0887961752960

Виж видеото
Прочети повече »
175.95 лв

Още продукти от категорията